כאבים ודקירות בכל הגוף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/11/2012 | 12:26 | מאת: אור

לדוקטור אלוש שלום, הכרנו בעבר, לא זוכרת איך, אני בת 68 וכבר שבוע ימים שיש לי כאבים חזקים ודקירות ושורף לי כל הגוף. איך אני יכולה להגיע אליך לאיכילוב הכי מהר, יש לי הפניה, אני לבד וקשה לי כל כך, אני מבקשת שתחזרי אלי ותקבעי לי תור אצלך הכי מהר שאפשר, יש לי נוירופתיה, אבל נראה לי שנוסף לי פיברומיאלגיה, או משהו יותר חמור. תודה לך

15/11/2012 | 12:31 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אור, ניתן לקבוע תור למרפאה ראומטולוגית באיכילוב בטלפון 03.6973243 בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה