גושים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/10/2012 | 21:50 | מאת: איב

אני סובלת מפיברומיאלגיה ,ודרך קבע יש לי גושים כואבים בזרועות ובשוקיים ,האם יש קשר לפיברומיאלגיה?

30/10/2012 | 11:07 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום איב ניתן לענות לשאלה זו רק לאחר בדיקה פיזיקאלית על מנת לבדוק במה מדובר ואם יש קשר לפיברומיאלגיה. תפני לרופא המטפל. בברכה

02/11/2012 | 11:19 | מאת: 111

שלום רב, גם לי יש כאלה גבשושים שמאוד מציקים וגם כואבים אני עדיין לא אובחנתי כחולה בפיברו אבל יש לי תופעות שמאוד נראות שקשורות לפיברו כגון כאבים מפושטים בשרירים, בחילות וחוסר ריכוז וגם עייפות אני מנסה בכוח להוציא את עצמי להליכות ולהתעמלות ואני לא מעונינת לקחת טיפולים תרופתיים בגלל החשש מהשמנה כיוון שגם כך יש לי עודף משקל ואני מנסה להוריד במשקל כמו כן יש לי תת פעילות של הבלוטה ואני לוקחת אלטרוקסין מאד אשמח אם תוכלי ליידע אותי מה עשית לגבי הגושים הללו האם הם קשורים לנושא של הפיברו ומה אפשר לעשות כדי להקל על הכאבים בכלל אודה מאוד גם להתייחסותה של ד"ר אלוש לשאלתי שנעבור את החורף בקלות יחסית ועם פחות כאבים וסבל לכולנו רק בריאות

מנהל פורום פיברומיאלגיה