פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

05/10/2012 | 14:31 | מאת: oshrat

רוצה לקבל אבחון ברור בחצי שנה אחרונה אני סובלת מתסמיני עייפות חוסר שינה שלשולים כאבים בגוף וחולשת שרירים הייתי אצל מס רופאים ואני מתוסכלת כי נשלחתי לפסיכיטר שאמר שאין מחלה כזו כנל רופאת נמשפחה רק נשלחתי לעוד רופאים ועוד בדיקות אני ביאוש כי כל נסיון שלי לאיזו פעילות אני מתמוטטת פיזית אני יודעת שזה פיזי ואחכ נפשי ןלא להיפך יש בעיות בבלוטת התריס ולאחרונה מנפילה קלה שברתי רגל - יש מוצא? התרופות הפסיכיאטא,,,גורמות לתופעות לואי נוראיות ואינני מתפקדת אני בת 50 תודה למי שיוכל לעזור

08/10/2012 | 22:18 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אושרת מי שאומר שאין מחלה כזו אינו יודע על מה הוא מדבר ובנוסף מזלזל באלפי חולים הסובלים ממנה... את צריכה ליראות ראומטולוג שמטפל בפיברומיאלגיה ולבדוק אם אכן מדובר בתסמונת זו ולקבל טיפול בהתאם. תתחילי בפעילות גופנית מתונה סדירה ותבקשי טיפול בהידרוטרפיה דרך הקופה. בברכה

14/10/2012 | 15:45 | מאת: oshrat

תודה לך דר אלוש אני בקופח מכבי אם יש אפשרות לקבל שם של מומחה לריאומטולוגיה שמכיר ומטפל בפיברומיאלגיה מוכנה גם להגיע פרטי העיקר לקבל טיפול מתאים כדי להקל על סבלי

22/10/2012 | 23:27 | מאת: yaf

אושרת, אני מניחה שבאתר לא יתנו המלצה על רופאים המכירים את התופעה ומכבדים אותה. אני נעזרתי לאבחון בפרופסור בוסקילה. הוא לא מקבל במכבי אבל אפשר ללכת אליו פרטי ולקבל החזר ממכבי 80% החזר. רפואה שלמה ובהצלחה!

מנהל פורום פיברומיאלגיה