אני חוששת שיש לי פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

27/09/2012 | 00:03 | מאת: לאה

מגיל 17 התחיל לי התכווציות קשות באצבעות הרגליים רק בגיל 24 גיליתי תרופה ועבר לי קצת מאז התחיל כאבים בגוף כל יום כואב לי מקום אחר בגוף אני לא יודעת מה לעשות אני לפעמים בוכה דיכאון חרדה נמאס לי מהמצב הזה שנים השתנו לי החיים הכל חרא אני בקושי זזה אני עייפה כל הזמן יש לי מעי רגיז נגמר לי החיים אני לא יוצאת לשום מקום אני כמעט לא ישונת נרדמת לפנות בוקר רק עכשיו גילי על ראומטולוגיה תעזרי לי תני לי עצה טובה ותגיד לי אם את חושבת שיש לי את זה אני מחכה לך לתשובה תודה אני בת 26

08/10/2012 | 21:59 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לאה התמונה שאת מתארת יכולה להתאים בהחלט לפיברומיאלגיה. יש להיבדק אצל ראומטולוג שמטפל בפיברומיאלגיה וכן תשקלי גם יעוץ פסיכאטרי בגלל המצב הדיכאוני/חרדתי. תתחילי בפעילות גופנית מתונה וסדירה כגון הליכה שחייה או אופניים,על בסיס יומי. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה