כאבי תופת בשרירי הרגליים מלווים בחולשת שרירים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

10/09/2012 | 20:44 | מאת: חנה

ערב טוב, ניסיתי כבר אלטרולט, תרופה נוספת ששכחתי את שמה, ועכשו אני נוטלת ליריקה. אף אחת מ-3 התרופות לא עוזרת לי, כולל הליריקה, שהיתה המוצא האחרון, מאחר ואני לוקה גם בנוירופתיה פריפרית. הצילו!!! אינני יכולה לסבול יותר. אני מוגבלת בהליכה ובעמידה עקב התכווצויות שרירים וחולשה בהם, וההמתנה בתור למרפאת-כאב בבי"ח כרמל, אורכת חודשים רבים. אנא, עיזרו לי!!! האם קיימת תרופה או טיפול כלשהו שיוכלו לעזור לי??? - אני מיואשת!!! על תשובה בכל ההקדם האפשרי, אני מודה מראש. חנה

10/09/2012 | 20:52 | מאת: חנה

בתוספת לאשר רשמתי למעלה, נזכרתי בשם התרופה השנייה שנטלתי: סימבלתה - אשר גם היא לא עזרה לי כלל.

11/09/2012 | 10:39 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום חנה אני מבינה שאת סובלת מפיברומיאלגיה ומנורופתיה פריפרית. תלונות של כאבים, התכווצויות וחולשה בגפיים, בקונטקסט של נורופתיה , דורש בעיקר יעוץ נורולוגי, שיכול לטפל גם בהיבט של הכאב וגם לבצע בירור לסיבה לנורופתיה וההחמרה. אל תחכי לתור למרפאת כאב, תבדקי בהקדם ותתיעצי עם נורולוג. בברכה

11/09/2012 | 15:26 | מאת: חנה

תודה לך, ד"ר אלוש, על תגובתך. ברצוני לציין שהייתי כבר מספר פעמים אצל נוירולוג, והתרופות שציינתי קודם,ובעיקר הליריקה, ניתנו לי על-ידי הנוירולוג לטיפול גם בנוירופתיה פריפרית וגם בפיברומיאלגיה. כאמור, התרופות הנ"ל עוזרות לי כמו כוסות רוח למת... אין לי כבר כוח לשאת את הכאבים והמיגבלות הפיזית. מה לעשות??? בתודה על התייחסותך ותגובתך המהירה, חנה

09/10/2012 | 20:04 | מאת: dana

האם כמוסו ת של זרעי ענבים יכולות לעזור על כאבי ה -פיברו הקשים ביותר מזה שנים?

מנהל פורום פיברומיאלגיה