מחלה שלסבל

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/07/2012 | 12:44 | מאת: נינה

אני אשה בת 61 סובלת הרבה שנים בפיברומילגיה אבל ההגדרה של המחלה נעשתה רק לפני 5 שנים , כל יום מתחיל אצלי עם כאבים בשרירים של הכל הגוף, תשישות סחרורות כאב בטן, אני כרגע מקבלת לריון כי הרגעה רסיטל נגד דיכאון וממשיכה לסבול וזה יום יום , אולי יש תרופה שיכולה לעזור להתנהג בצורה יציבה במשך היום , שכחתי לציין שאני עושה פעמיים בשהוע התעמלות וכל יום הליכה 45 דקות כי גם זה תרופה טובה

26/07/2012 | 12:19 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נינה את צודקת שפעילות גופנית הינה תרופה טובה ותמשיכי כך! מבחינה תרופתית, ניתן לנסות להחליף רסיטל בסימבלטה, טיפול שיעיל גם לדיכאון וגם לפיברומיאלגיה. תתיעצי עם הפסיכיאטר המטפל. בנוסף, תבקשי גם הפנייה להידרוטרפיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה