עיקצוצים ודקירות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/06/2012 | 13:05 | מאת: דליה

שלום אני בת 64 מאובחנת למעלה מ 10 שנים סובלת מכל התסמינם והאבים האופניים לסתמונת הנוראית הזו. אני צלוחת יום בלי תיכנונים מה שמטריף אותי לחלטין , אלה העיקצוצים בעיקר באזור הפנים, בתוך האוזן, עפעפיים .הקרקפת, התחושה כאילו מחטטים לי בתוך המח, פשוט אי אפשר לחיות כך. יותר מאשמח לשמוע על תרופה שתקבל ולו במעט על התסמינים האלו , מלבד הליריקה והסימבלטה, שתופעות הלוואי שלהם היו קשות מאד עבורי. מחפשת הקלה תודה מראש מודה מראש ותודה

28/06/2012 | 09:29 | מאת: יעל תף

דליה גם לי היו תופעות כאלה בעבר. דברי איתי על כך 0502277405

09/07/2012 | 15:10 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דליה ניתן לנסות גבפנטין או אלטרול. תתיעצי עם נורולוג. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה