פיברו

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/06/2012 | 15:59 | מאת: עמיר

שלום ד"ר אני סובל כמעט שנתיים מהמחלה ומטופל ע"י הראמטוןלוג ב75 מ"ג ליריקה אני עובד קשה נורא במשרד ואני עייף עם כאבים ברגליים ובשאר הגוף האם רופא תעסוקתי יכול לאשר לי מס שעות עבודה? המלצה של ראמוטולוג או הראמוטולוג עצמו יכול לתת לי אישור שכזה. תודה

17/06/2012 | 08:27 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום עמיר לפי חומרת המחלה וחומרת השפעתו על תפקודך, הראומטולוג המטפל יכול להמליץ על קיצור שעות עבודה. יש לפנות עם ההמלצה לרופא תעסוקתי שיבדוק אותך ויגבש את ההחלטה שלו. תשתמש בשעות פנויות לביצוע פעילות גופנית! בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה