שרירים נתפסו לי בשינה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

01/06/2012 | 05:54 | מאת: רוני

שלום לך דר וואלרי אלוש אני מאובחנת כחולת פיברומיאלגיה-ומקבלת כבר כשנה סימבלטה שהקלה עלי את החיים אומנם רק אחרי חצי שנה התרופה התחילה להשפיעה-אבל היתה לי סבלנות שהשתלמה-אמש באמצע הלילה נתפסו לי שרירי הירך בשני הרגלים-הרגשתי שאני לא שולטת בשרירים ניסיתי לשחרר -היות והייתי ספורטאית בעברי יודעת איך לעשות זאת-וזה לא הצליח אחר כך התחיל גם ביד שמאל-לא יכולתי להרים את היד -כאילו את קשר בין הוראת המוח לגפים-די נבהלתי-קמתי שתיתי והתחלתי ללכת והכל נרגע-לפני השינה אכלתי שטויות--הייתי בדאון-אז זה גרר אכילה לא מבוקרת של-מתוק-מלוח ושוב מתוק-אולי גם לזה יש קשר...היתה לי בחילה יכול להיות גם מהחרדה שהיתה לי -מה את מציעה לי האם יש קשר לתרופה למחלה-מבקשת עזרה להרגע-מפחדת מתהליך חוזר של התופעה-מודה לך מראש-רוני

11/06/2012 | 08:12 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רוני תופעה של התכווצויות בשרירים קיימת אצל הרבה אנשים, (לאו דווקא אנשים חולים) והיא שכיחה בקרב חולים עם פיברומיאלגיה. הם לא מהווים סיכון כלשהו, הם יכולים להופיע במיוחד ברגעים של סטרס פיזי או נפשי, וטכניקות פשוטות של הרפייה יכולים לשחרר את השרירים. לא ניראה שאחרי שנה, יש קשר לסימבלטה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה