פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

10/04/2012 | 21:17 | מאת: נטלי

האם הגיוני שזה פתאום מתפרץ בגיל 50? כאבים בכל הגוף? יש פתרון מהיר שמקל על הכאבים? או שכל הטיפולים אינדיבידואלים וכרוכים בזמן ממושך וארוך? והכי חשוב לי לדעת.... התסמונת הזו תעלם אחרי טיפול לנצח? או שמהיום היא נשארת בגוף לעד ורק אפשר להקל בכאבים וללמוד לחיות עם זה? כי מאדם פעיל אנרגטי מלא חיים בתוך 3 חודשים הפף לאדם חלש עייף והכי מתסכל מוגבלות פיזית בגוף קושי בישיבה בהליכה בהרמת ידיים תנועות בסיסיות יומיומיות הפכו לקשות מאד???? מה עושים? יש מומחה בכיר בארץ? אנחנו נגיע למי שצריך לא משנה כמה זה יעלה!

23/04/2012 | 14:01 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נטלי פיברומיאלגיה יכולה להופיע בכל גיל, ובדרך כלל מתאפיינת במהלך ארוך , עם עליות וירידות, עם תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. חשוב ליהיות במעקב אצל ראומטולוג שיאשר את האבחנה וילווה את הטיפול. חשוב להקפיד על פעילות גופנית מינימאלית סדירה על מנת לשמור ולשפר את היכולת התפקודית, ובהחלט , אפשר להשתפר ולחזור לפעילות ! בברכה

02/05/2012 | 18:47 | מאת: zev

אני סובלת מכאבים בכל הגוף במשך כל היום והלילה ובמיוחד אחרי מנוחה קצרה

מנהל פורום פיברומיאלגיה