פרופסור באוור מגרמניה הניתוח לפייברו? ...

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/04/2012 | 23:46 | מאת: נטלי

אחרי ההבחנה בתסמונת מה צריך לעשות ??? יש לציין שמדובר בכאבים חזקים בכל הגוף ורצון חזק מאד להחלים כמה שיותר מהר, חמתי הובחנה לפני פחות מחודש וסובלת כבר 3 חודשים מכאבים שהתחילו בכתפים והיום זה כול הגף . שומרים על קור רוח משתדלים לא להיות פסימים ולהיןת מדוכדכים... אז בהמון אופטימיות מה לעשות מהר???? מי המומחים בארץ? והאם השיטת טיפול בניתוח של באוור מגרמניה זה הטיפול הכי טוב ומהיר???

10/04/2012 | 14:34 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נטלי יש לפנות למעקב וטיפול אצל ראומטולוג שמטפל בפיברומיאלגיה, על מנת לקבל הסברים, טיפול תרופתי . הניתוח המוצע בגרמניה אינו פיתרון לבעייה, אין שום ביסוס מחקרי או הוכחה מדעית לטיפול זה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה