האם הרופאה אינה עונה יותר על שאלות?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/03/2012 | 09:59 | מאת: כוכבית

שלום רב האם הרופאה כבר אינה עונה על שאלות? האם הפורום עומד להסגר? אודה מאוד על תשובה לשאלתי ואני בטוחה שעוד רבים רוצים תשובות ידוע לי שהרופאה עושה את עבודתה הנאמנה בהתנדבות ואנחנו אסירי תודה על כך ומברכים אותה על עבודתה הברוכה וכן ירבו כמותה לכן אשמח אם הרופאה תוכל לענות לשאלות של הקוראים בברכת חג שמח לכולם

26/03/2012 | 22:33 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום כוכבית אכן הרופאה עושה את העבודה בהתנדבות.. והתברר שגם רופאים יכולים להיות חולים לעיתים...ותודה לאל מרגישים יותר טוב..! חג שמח גם לך

30/03/2012 | 15:10 | מאת: אורנה

תודה לדר' ואלרי אלוש על עבודת הקודש שאת עושה באתר הזה. מאמינה שכל השואלים והשואלות שותפים לתחושה זו!!!!!

מנהל פורום פיברומיאלגיה