כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/03/2012 | 19:18 | מאת: רות בר

ידיים ורגליים נרדמות במצב סטטי, במצב של חוסר תנועתיות. ממצב סטטי למצב של תנועה חשה כאבים בברכיים ובכפות הידיים והרגליים. ממה סימפטומים אלה יכולים לנבוע? מה הטיפול או לאיזה רופא מומחה אפשר לפנות לקבל טיפול.

26/03/2012 | 22:25 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רות חסר כמה פרטים על מנת לדעת במה מדובר...מה גילך? אופי הכאבים? וכו'.. בכל מקרה, נדמה שצריך הערכה של ראומטולוג ונורולוג, לפי הסימפטומים שלך. אני מציעה קודם להתיעץ עם הרופא המשפחה שיכול לבקש בדיקות ראשוניות. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה