תשישות אך לא כאבים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/03/2012 | 19:37 | מאת: תושש

אני סובלת מתשישות כבר יותר משנתיים. יש לי הרבה סיבות להיות עייפה כולל מתח, 3 ילדים צפופים, עזרה מעטה בגידולם, יום רודף יום בטירוף.אני מרגישה עם אדרנלין גבוה כל הזמן.אני לא סובלת מכאבים.אני חולמת שיום אחד יגלו אם יש לי בעיה פיזית ויטפלו בה ואזכה בחיים שלי בחזרה! רופא משפחה שלח אותי לבדיקות דם די רגילות ומעבדת שינה. הבדיקות היו בסדר אבל אני לא! אני נוטלת כדורי שינה שנותנים לי שינה של 6 שעות בדיוק, הלילה יותר טוב אבל אני קמה תשושה. מבחינת איבחון-איפה להתחיל (או להמשיך)?

26/03/2012 | 21:56 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, יתכן ואת סובלת מתסמונת עייפות כרונית..למרות שניראה שיש לך סיבות טובות ליהיות עייפה. חשוב להשלים בירור לשלול בעייה אורגנית, מה שעושה הרופא שלך, להקפיד לעות פעילות גופנית סדירה , ואולי להתיעץ עם מומחה לתסמונת עייפות כרונית. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה