האם כאבי גב עליון עם בחילות והקאות וכאבים בצידי הצ

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

05/03/2012 | 07:47 | מאת: כוכבית

שלום רב אני סובלת כבר כחצי שנה ואף יותר מכאבים חזקים בגב עליון עם הקרנה לחזה הקדמי ולצידי הצלעות כמו כן בחילות עד כדי הקאה בעיקר בשעות הבוקר, עשיתי בירור קרדיולוגי תקין וגם עכשיו עשיתי בירור אורטופדי הכל תקין ובדיקות הדם שלי יחסית בסדר כלומר יש קצת כולסטרול גבולי פעילות בלוטה מאוזנת באלתרוקסין ובסה"כ בדיקות תקינות האם יכול להיות שזה פיבורמילגיה אני כבר לא יודעת מה לעשות ממש מוטרדת וסובלת אני בת 45, סובלת מתת פעילות בלוטת התריס שכאמור מאוזנת וכן מכולסטרול ושהוא גם מאוזן בנורוליפ וכן יתר לחץ דם שאף הוא מאוזן בכדור וסקס פלוס וקרדילוק מה עוד עלי לעשות האם יש עוד כיוון שאפשר לחשוב עליו ולבדוק לגביו אודה מאוד מאוד על תשובה כי אני ממש סובלת מזה שיהיה לכולנו רק בריאות ושלווה ושקט

05/03/2012 | 21:06 | מאת: טלי

היי כוכבית , אני לא רופאה אר אני חוויתי בידיוק את מה שאת מתארת במשך חמש שנים ולבסוף הסתבר אבן גדולה בכיס מרה . ניתן לבדוק ע"י בדיקת אולטראסאונד פשוטה ( על הבטן ולא פולשני ) כדאי לגשת לגאסטרולוג. הרבה בריאות

26/03/2012 | 21:49 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום כוכבית, מאחר והכאבים ממש ממוקמים כפי שאת מתארת, הייתי קודם משלימה בירור: גסטרואנטרולוגי? אולי כדאי לעשות גסטרוסקופיה? האם בוצע מיפוי עצמות? CT של בית החזה? בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה