קצור צואר הרחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/07/2010 | 21:28 | מאת: אמא

הריון תאומים שבוע 23 עם קיצור צואר הרחם ל12 מילימטר ללא צירים האם יש סיכוי להריון?

לקריאה נוספת והעמקה
09/07/2010 | 18:10 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, יש סיכוי להריון. יש גם סיכון ללידה מוקדמת. מומלץ מעקב במסגרת הריון בסיכון. יש לשקול אשפוז וטיפול בזריקות לבשלות ריאתית כתלות בשבוע ההריון המדוייק, נוכחות צירים, היסטוריה רפואית ומיילדותית ודינאמיקה בבדיקת צוואר הרחם. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

10/07/2010 | 20:16 | מאת: .

מנהלי פורום הריון ולידה