נגישות
נגישות

היתיעצות נוספת.

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

07/07/2010 | 17:37 | מאת: יערה

ראשית ד"ר טל אני מודה לך על המענה! אבל בכל זאת את ממליצה על שימוש בזריקות קלקסן? אחרי 3 הפלות בהן 2 לא יה דופק ו1 נפל לבד בשבוע 5 עשו לי בדיקות בביה"ח של קרישיות זה 9 בדיקות אבל הכל ייצא בסדר לא היה משהו המעיד על כך שאני סובלת מקרישת ייתר. אבל הרופא שלי ד"ר רפאל בירינבואים אמר שיכול להיות שבזמן ההריון אני מייצרת את הקרישיות ולכן החילט על מתן התרופה . מה לדעתך ד"ר האם כדאי להמשיך? ואם אפסיק האם זה יסכן יותר את ההריון? הייתי שמחה להגיע לבדיקה צלך לחוות דעת... אם אפשר היה טל של מרפאה שלך תודה יערה

לקריאה נוספת והעמקה

יערה שלום, הנושא של קלקסן למניעה של הפלות חוזרות שנוי במחלוקת. איני נוהגת לשנות החלטות רפואיות מעל דפי האינטרנט - הרופא שלך מכיר אותך טוב ממני ואם זו היתה המלצתו, איני חולקת עליה. תמיד ניתן לקבל דיעה נוספת אבל צריך לקחת בחשבון שהיא עלולה להיות שונה ואף לבלבל. בהחלט מקובל שכאשר יש הפלות חוזרות רבות מסיבה לא ברורה, למרות בדיקות תקינות לקרישיות יתר, נותנים קלקסן. אם את רוצה להגיע למרפאה את מוזמנת. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693