שימוש בקלקסן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/07/2010 | 21:23 | מאת: יערה

אני בת 28 לאחר 4 הפלות (יש לציין שיש לי 2 ילדים בראים והפלות אחריהם) הולחט לתת לי מהשבוע ה7 שימוש בזריקות קלקסן 40 היום אני בשבוע 9 ויש לי דימומים תמידים חומים המוטלוג אמר לי שזה תופעות האם זה נורמלי?

לקריאה נוספת והעמקה
07/07/2010 | 16:47 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, קלקסן מדלל דם ולכן מעלה סיכון לדימום. עם זאת, אני מניחה שעברת ברור המצדיק מתן קלקסן ולכן לא אמליץ לך מעל גבי האינטרנט להפסיקו. השימוש בקשקסן למניעה של הפלות חוזרות שנוי במחלוקת ותלוי הזמן בו אירעה ההפלה, הממצאים בברור קרישיות יתר ועוד. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה