נגישות
נגישות

חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

05/07/2010 | 20:26 | מאת: חסויה

שלום דר בירון. השאלה כזאת: האים יש חשיבות לביצוע חלבון בשבוע 17 גם לפי הגיל ב- U.S, אני רוצה לבצע בדיקה בשבוע 17.0 לפי המחזור, אבל לפי בדיקת U.S אחרונה זה יהיה ב-16.6 ? האים זה יכול לשבש תוצאות?

שלום, אין הבדל בין 17 שבועות לבין 16.6- הבדל של יום הוא למעשה לא הבדל. ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693