נגישות
נגישות

פריחה

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

06/08/2010 | 00:23 | מאת: מאיה

שלום אני בשבוע 37 והתחילה לי פריחה נוראית ומגרדת בעיקר ברגליים וקצת בידיים. אני גרה בארה"ב והרופאה רשמה לי משחת קורטיזון וכדורי בנדריל. האם זה בטוח לעובר? תודה

שלום, אופייני להריון, לא מסוכן למרות שמאד מציק. הטיפול שקבלת בטוח לעובר ואמור להועיל. במידה ואין שיפור, מומלץ להיבדק שוב. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693