שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/08/2010 | 18:08 | מאת: מורן

אני בשבוע 26 נוטלת 5 ימים פרדניזון 20 מ"ג. שמתי לב שבימים האחרונים אני מרגישה את העובר פחות. פחות בעיטות והוא פחות פעיל כמו קודם האם יש קשר לפרדניזון יש צורך להבדק? תודה

09/08/2010 | 23:38 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, בהחלט יש קשר - סטרואידים (פרדיזון ואחרים) מפחיתים תנועות עובר אך לא גורמים למצוקת עובר. בכל זאת, אם יש ספק לגבי תנועות - ממליצה לך להיבדק. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה