בעיה

דיון מתוך פורום  מדיטציה

24/07/2010 | 17:42 | מאת: קורין

שלום האם מדיטציה יכולה לעזור לבעיות מורכבות בוויסות הרגשי המשולבות בפוסטראומה דכאון קשה וחרדה? יש לציין שניסיתי כל מה שאפשר- ואני מפקפקת באופן כללי ביכולתי להרגע או להכנס לאיזה מצב תודעתי של ריכוז משום שאני כבר לא מסוגלת להתרכז בשום דבר- כאילו אבד לי הפוקוס- מרכז הבקרה העצמי היכולת לנהל את עצמי מבפנים ובכלל לחוש את עצמי- תחושה מוזרה כאילו איזה מסך מפריד ביני לבין עצמי.

25/07/2010 | 10:40 | מאת: יונתן קדם

קורין שלום, המדיטציה אם נעשית נכון ותחת הנחיה מדוייקת יכולה לעזור למקרים כמו שלך. בדרך כלל אני משלב טיפול הומאופתי במקרים כאלו. כדי להצליח בתהליךנדרש ממך משמעת ונחישות ואמונה מלאה בתהליך לפחות בהתחלה עד שתראי תוצאות ואז המוטיבציה להמשיך תעלה. המדיטציה היא כמו אימון למוח ודורשת תרגול גם עם מורה וגם בבית. לדעתי זו הזדמנות נפלאה בשבילך להתחיל דרך חדשה ולזוז לעבר איזון רגשי ונפשי למרות שכרגע קשה לך לתאר מצב כזה... גם לי היו תקופות קשות בחיי ותרגול המדיטציה ביחד עם קריאת ספרים רוחניים שינה לי את תפישת המציאות והיום אני מבין שהדיכאון והייאוש היתה לו סיבה... תוכלי לקרוא יותר על מדיטציה באתר של מרכז אדיב www.adivclassic.co.il כדי להסביר יותר ולהבין את בעייתך יותר לעומק אני מעדיף שתתקשרי ונדבר בטלפון : 036476000 . בברכה, יונתן

25/07/2010 | 10:40 | מאת: יונתן קדם

קורין שלום, המדיטציה אם נעשית נכון ותחת הנחיה מדוייקת יכולה לעזור למקרים כמו שלך. בדרך כלל אני משלב טיפול הומאופתי במקרים כאלו. כדי להצליח בתהליךנדרש ממך משמעת ונחישות ואמונה מלאה בתהליך לפחות בהתחלה עד שתראי תוצאות ואז המוטיבציה להמשיך תעלה. המדיטציה היא כמו אימון למוח ודורשת תרגול גם עם מורה וגם בבית. לדעתי זו הזדמנות נפלאה בשבילך להתחיל דרך חדשה ולזוז לעבר איזון רגשי ונפשי למרות שכרגע קשה לך לתאר מצב כזה... גם לי היו תקופות קשות בחיי ותרגול המדיטציה ביחד עם קריאת ספרים רוחניים שינה לי את תפישת המציאות והיום אני מבין שהדיכאון והייאוש היתה לו סיבה... תוכלי לקרוא יותר על מדיטציה באתר של מרכז אדיב www.adivclassic.co.il כדי להסביר יותר ולהבין את בעייתך יותר לעומק אני מעדיף שתתקשרי ונדבר בטלפון : 036476000 . בברכה, יונתן

מנהל פורום מדיטציה