מחשבות חיוביות

דיון מתוך פורום  מדיטציה

01/06/2011 | 14:44 | מאת: קארני

שלום. לאחרונה אני מאד מוטרדת וגם די מיואשת מאי מציאת בן זג. כל הזמן אני "קודחת" לעצמי בראש "מה יהיה" "למה זה מגיע לי". אני רוצה לשנות את המחשבות. אלו משפטים אני צריכה לומר לעצמי כדי ליצור מחשבות חיוביות, שיטעו בי תקווה ויגשימו את עצמו (הרי אומרים שאמונה ומחשבות יוצרות מציאות). תודה

03/06/2011 | 09:46 | מאת: יונתן קדם

אכן נכון. הזרעים שאנו נוטעים בגינת תודעתינו מצמיחים פרחים יפים או סתם עשבים שוטים. יש כמה דרכים לזרוע זרעים חדשים וולנכש את העשבים. הראשונה היא מדיטציה - טכניקה להשקטת המחשבות והיא זו שאני משתמש כבר כמעט 12 שנה והיא נותנת תוצאות טובות בהורדת נפח המחשבות הבלתי פוסק. המדיטציה משולה לניקוי אבק מהמוח. כל אותן מחשבות סתמיות, וספקות לאט לאט יורדים בכמות ואז לחלל החדש שנוצר אם נכניס גם משפטי עוצמה ואמונה הרי שאז אנו ממש מכניסים לתוך התת מודע המידע חדש אשר יתממש עם הזמן גם המודעות שלנו ואז לאחר זמן מה בתקווה גם במציאות הגשמית. זה התהליך . שיטה שניה להתחיל לשנות את הלך המחשבות הוא לתחיל לעשות מעשים טובים. ממש כך. מה אני יכולה לעשות כדי לעזור למישהו אחר?. יש כאן סוד. כי הרי עכשיו את כביכול מאוד זקוקה לעזרה בעצמך אז איך בדיוק אוכל להתפנות למישהו אחר.? ברגע שאת מפנה את עצמך לזולת או לחבר/חברה את קודם כל מתחילה לשנות אצלך תדר וזה משפיע על כל המחשבות שלך. מה עדיף? מדיטציה או מעשים טובים.? שניהם חשובים . מה מביא למה? זה לא משנה . אם תתרגלי מדיטציה מספיק זמן , המחשבות המטרידות והדאגות יתמתנו ואת תתחילי לחשוב על איך לעזור ואם תעשי מעשה טוב לחברה הדאגות לאט לאט יתמתנו. לגבי משפטים. אני יכול לרשום לך מספר משפטים שיעזרו אבל הם כלליים ולא ספציפיים אלייך כי את זו שצריכה לשבת עם עצמך ובכנות רבה לבדוק מה באמת חוסם אותך? חוסר אהבה עצמית ? אולי המחשבה שאת לא ראויה? אולי פשוט חוג חברים לא נכון? זה לא פשוט להיות כנה ולכן לפעמים נדרש מישהו מבחוץ להראות לך מה " חורק " אצלך. משפטים טובים מבוססים על התדר של המילה " אהבה " ו "אמונה " שאותם את יכולה לשנן 3 פעמים ביום כאשר את יושבת לבדך במקום שקט ( הפעם השלישית לפני השינה ). תבדקי מה מתאים לך מהמשפטים ובאמת נוגע לך: " אני אוהבת את עצמי " " אני אוהבת את עצמי ומרגישה ראויה לקבל אהבה " אני מרגישה ראויה לכל האהבה שיש בעולם " " הלב שלי פתוח ומוכן לקבל ולתת אהבה ." "יש בתוכי אהבה ואני עכשיו בדיוק מוכנה לחלוק אותה עם נשמתי התאומה" "אני מוכנה ורוצה בכל ליבי ובכל הוייתי לפגוש את הנשמה התאומה שלי " " אני מלאת אמונה שאפגוש את בן הזוג המתאים לי , הנכון לי, בזמן ובמקום הנכון לי " אני מאמינה בעצמי, בכוחי ובעוצמתי " " אהבה , אמונה, שמחה " ( לסיום את אומרת את המשפט הזה 3 פעמים כל מילה צריכה להיאמר בשקט ובריכוז מלא )" אם תתמידי קרוב לודאי שפתאום יעברו אצלך תחושת חדשות של שמחה וזה יקרין ממך החוצה ויראו את זה על פנייך. התדר שלך ישתנה וכך תוכלי למשוך אהבה אמיתית לחייך. המון המון בהצלחה!. יונתן. תוכלי לקרוא עוד על איך לתרגל מדיטציה באתר : www.adivclassic.co.il אם תהיי מועניינת אוכל להקליט עבורך משפטים . זה כרוך במפגש אחד כדי להבין מה נחוץ לך.

מנהל פורום מדיטציה