נמצאה הסיבה אצלי להפלות חוזרות...

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

18/02/2010 | 21:15 | מאת: עצובה-ההיא מההודעות הקודמות

אפשר להירגע?לשמוח? לנשום?להיות עצובה? להודות לאל "שהטבע עשה את שלו".... לאחר בירור קריוטיפ,המטולוג ו-US נמצא כי הקריוטיפ שלי לא תקין...יש לי 45 כרומוזומים ולא 46...טרנסלוקציה רוברטסונית כלומר אחד מהזוגות של כרומוזום 13 חסר!!!נולדתי עם דיפקט... שמתבטא רק בהפריה...ועדיין סיכוי לילד בריא הינו 50 אחוז... רק שכול פעם יצא ה-50 אחוז הלא תקין שנתפס למעט שבועות.. אז החלטתי שאני לא מוכנה שוב שנעבוד לבד להשיג הריון ואז לחכות לראות אם העובר לא תקין בשבוע 11 יעשו גרידה!!!אני לא אחזיק מעמד ברולטה הרוסית הזו... החלטנו על IVF והם ושים בדיקת עוברים ומחזירים רק את הבריאים.. אז אנחנו מתחילים בדרך הארוכה ומקווה להריון בריא לכולכן...

שלום לך כמה מורכבת מבחינה רגשית היכולת המתפתחת של המדע. מצד אחד גילית את הסיבה להפלות ויש גם פתרון שישפר את עתידכם מבחינה זו, אך את גם כותבת "נולדתי עם דיפקט". התחושות שלך וודאי מעורבות. אני מאחלת לכם הצלחה רבה בדרך הארוכה (אולי היא תהיה קצרה יותר ממה שנראה כעת) ובכל מקרה, את מוזמנת להמשיך לכתוב כאן, גם כשאת עצובה וגם כשלא גילי

21/02/2010 | 16:34 | מאת: עצובה

אני רוצה להודות לך באופו אישי. לרות כל מה שעברתי וחוויתי,עצם זה ששפכתי את יגוני וכאביי גם עם מי שחווה זאת-הרגשתי השתפרה.באמת. אולי באמת עשה לי טוב לשתף ולהתעניין. אני מודה לך

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי