10 שבועות וכמו כלום...

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

03/02/2010 | 06:43 | מאת: מהורהרת

אני בשבוע 10 ועומדת לעבור גרידה בעוד יומיים וכבר רוצה שזה יהייה מאחוריי. אני משתדלת לקחת בפרופורציות, מכיוון שיש לי נסיך אחד בבית, ואני יודעת שיש זוגות שמנסים שנים ולא מצליחים, ואצלי יחסית מהר וטבעי, אך אני בוכה לפרקים בנקודות שנראות הכי לא קשורות, ואני ממש לא רוצה לראות או לדבר עם אף אחד.הרגש פשוט משתלט עליי . תוך כמה זמן אתם מעריכים שזה ימשך? (אני יודעת שזה אינדיוידואלי)

שלום לך הצטערתי לשמוע על הפסקת ההריון שעליך לעבור. את מסתפרת על התחושה של השתלטות הרגש ושואלת כמה זמן זה ימשך. זה אכן אינדוידואלי אך מעבר לכך חשוב לי להגיד לך, שעם כל הקושי שיש בתגובה הרגשית לאובדן, יש בה משהו טבעי, מתבקש ובמידה מסויימת אף רצוי. תגובה "קלילה" לאובדן הריון עשויה להעיד על הכחשה של המצב ולצוץ כתגובה רגשית אחרת זמן רב לאחר האובדן. הכאב הנוכחי שלך הוא אבל על אובדן טרי והוא שיאפשר לך בזמן המתאים להמשיך הלאה מתוך ידיעה פנימית שנתת את הכבוד לרגשות סביב האובדן. את מוזמנת לכתוב כאן ולהיעזר על מנת לעבור את הזמנים הקשים. מחכה לשמוע ממך. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי