הפלה טבעית - זקוקה לעצה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

04/11/2015 | 11:55 | מאת: דנה

אני בת 36, הריון שלישי. אתמול בצהריים נצפה שק הריון ריק המתאים למס' ימי איחור במחזור ואני אמורה להיות בשבוע 6. הרופא ביקש להגיע לאוטרסאונד נוסף עוד שבוע, אך מאתמול בערב החל דימום שמתחזק לאט לאט. כעת דימום כמו מחזור מתון. לא יודעת מה לעשות - הרופא אמר שאם ההריון לא תקין, ייתכן שתהיה הפלה טבעית ואם לא, ישלח למיון והוא ממליץ על כדורים ולא גרידה לאור גיל ההריון הצעיר. איך אני יודעת אם החלה הפלה טבעית? באם במקרה כזה לא צריך כדורים? האם מקבלים ימי מחלה בגין מצב בריאותי כזה? אני לא ממש מצליחה לתפקד בעבודה ויש לי הרבה מטלות וכמובן שאף אחד לא יודע מה המצב. אודה לכל עצה או רעיון.

22/11/2015 | 07:57 | מאת: רינת יוסף ורדי

דנה יקרה. צר לי מאוד על העיכוב במענה, מסיבות אישיות שלי. בכל מקרה לגבי השאלות ששאלת הן מתאימות יותר לפורומים רפואיים, הפורום שלנו הוא פורום ליווי ותמיכה בהיבט הנפשי של התמודדות עם אובדן הריון. מוזמנת לרשום לנו כיצד התפתחו הדברים בסופו של דבר ומה שלומך . חיבוק רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי