אין דופק :(

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

01/11/2015 | 18:14 | מאת: עדי

ביום חמישי האחרון הגעתי לבדיקת אולטרסאונד שניה בשבוע 8...זאת לאחר ששבועיים קודם נצפה עובר המתאים ל6.1 עם דופק. מהרגע הראשון ידעתי שנגמר... חיפשתי בעיניי נקודה מהבהבת על המסך... וכלום. המבט של הרופאה עדיין רודף את מחשבותיי. עובר המתאים ל 6.4 ללא דופק. מאז אני מרגישה שהכל התנפץ... בוכה, מאוכזבת, כועסת... כבר אין תקווה אלא רק יאוש. בינתיים עובר יום ועוד יום ובבטן עדיין עובר מת. אני לא מבינה למה זה קרה, מתקשה לקבל ולהפנים... וכועסת על גופי שנכשל. נכשל לגדל עובר תקין ועד כה נכשל להוציאו באופן טבעי. מפחדת לעבור גרידה... מפחדת מהפלה עם כדורים. עוצמת עיניים ומתפללת שזה רק חלום רע. :(

22/11/2015 | 07:55 | מאת: רינת יוסף ורדי

עדי יקרה. צר לי מאוד על העיכוב במענה, בשל סיבות אישיות שלי. אני מאמינה ומקוה שאת כבר אחרי התהליך הפיזי לפחות. את יותר ממוזמנת לכתוב לנו מה שלומך היום , אנחנו כאן. רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי