לידה שקטה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

27/06/2015 | 10:38 | מאת: סיגלית

שלום רב, כלתי אמורה לעבור לידה שקטה בגלל מום בעובר, נמצאת בשבוע 25. הסיפורים והחוויות שאני שומעת על לידות שקטות מצמררות. כיצד ניתן להקל על אשה שאמורה לעבור את זה ועוד בהריון ראשון ובגיל מבוגר יחסית? אשמח לעצות ולקצת אופטימיות.

05/07/2015 | 06:12 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי סיגלית. הצטערתי לקרוא על ההתמודדות הצפויה לכלתך ולבנך. זה באמת מחמם את הלב לראות שאת דואגת לה ורוצה לעזור לה בדרך שתהיה נכונה לה. וזה בדיוק העניין, חשוב לראות איזו עזרה/תמיכה היא זקוקה לה, מה נכון עבורה. אפשר לשאול אותה ישירות, ולזכור שכל מה שהיא רוצה זה בסדר. לדבר על זה , לא לדבר על זה, עזרה טכנית, עזרה אחרת. חשוב להעביר לה מסר שאת שם במידה והיא צריכה וזהו. אני חושבת שאותו הדבר רלוונטי גם עבור בנך. אנחנו כאן עבורך, במידה ותרצי, מוזמנת להמשיך לכתוב ולהתייעץ. רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי