אובדת עצות

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

23/06/2015 | 19:44 | מאת: חופית

שלום שמי חופית ואני בת 30, בחודשיים האחרונים חוויתי שתי הפלות בשבוע 5-6 להריון. הפעם הראשונה אמרו לי שזה היה כנראה בגלל הריון חוץ רחמי והגוף פשוט פלט אותו החוצה. הפעם השניה, קצת חשוד לי כי היום הייתי באולטרסאונד והרופא אמר שיש משהו ברחם (כנראה שארית) שעוד לא יצא החוצה לגמרי. כלומר היה הריון בתוך הרחם. אך בכל זאת הייתה הפלה. השאלה שלי היא איזה לאיזה מומחה אני צריכה ללכת כי אני יכולה להיכנס להריון, אך משום מה אני לא מצליחה לשמור את ההריון. אני ממש פחדת לנסות שוב כי בטח זה ייפול שוב. תודה רבה.

25/06/2015 | 09:38 | מאת: רינת יוסף ורדי

חופית יקירה. הצטערתי לקרוא מה שעובר עלייך בחודשים האחרונים. הפחד מובן לגמרי, וזה בסדר גמור שילווה אותך לאורך ההתקדמות בתהליך, לצד הציפייה והרגשות הנוספים שיבואו. לגבי מומחה לא אוכל לענות לך, הפורום שלנו נועד לשם תמיכה בפן הנפשי והרגשי , בוודאי תוכלי למצוא פורומים אחרים רלוונטיים יותר לעניין זה. מוזמנת להמשיך לכתוב לנו מה שלומך, ושיהיה בהצלחה. רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי