אובדן הריון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

25/05/2015 | 14:55 | מאת: רינת

לאחר טיפולי הפרייה קשים ,נכנסתי להריון לפני 3 שבועות , בשבוע 13 התגלו מומים בעובר (תופעה שמתרחשת אחת למאה אלף הריונות).ועברתי הפלה איך ומתי בכלל יוצאים מההרגשה הזו?

רינת יקרה. את עוברת את אחת החוויות הנשיות והאנושיות הקשות ביותר. השבר הוא עמוק והכאב עז וכל אלה טבעיים וכדאי לתת להם מקום ללא הגבלת זמן . אלה ימים קשים ואני מציעה שתיעזרי במי ומה שיכול להקל עלייך. את לא תרגישי כך לתמיד אבל בתקופה הקרובה הגיוני שכן. שולחת חיבוק וחיזוק, גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי