רוצה לעודד

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

13/11/2014 | 12:10 | מאת: עדי

שלום לכול הבנות עברתי בהריון ראשון גרדה בחודש 3 כי לא היי דופק לעובר יהיי לי קשה חיכנו חצי שנה ולכן מכן נכנסתי שוב להריון ותודה לאל יש לנו ילדה מדימה היום היא כבר בת שנה ושלוש חודשיים נכסתי לפה לעודד אותכם תנסעו שוב ותהיו חזקות עברתי הריון לא קל פחד והם שמירת הריון בגלל צרים מוגדמים והכי חשוב אומנה ילדתי בחודש 9 תודה לאל כמו שכבתי ילדה מדימה אז תהיו חזקות !

20/11/2014 | 09:42 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי עדי. קודם כל מזל טוב! תודה רבה שחשבת עלינו וחזרת לכתוב ולעודד. זה תמיד משמח ומחמם את הלב רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי