לידה שקטה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

08/05/2014 | 23:31 | מאת: פשושית

אספר בקצרה לפני כחודש עברתי לידה שקטה לא היה לתינוק דופק בשבוע 32 ועברתי לידה רגילה... אני מאוד רוצה להיכנס שוב להריון כמה זמן צריך להמתין לפני הכניסה להריון ? תודה מראש

10/05/2014 | 22:13 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי פשושית. צר לי מאוד לקרוא על האובדן שלך. הרצון להריון נוסף מובן ומוכר ומלווה נשים רבות מייד לאחר האובדן. אני ממליצה לך לשאול ישירות את הרופא המטפל שלך או בפורום רפואי. כאן אנו מלות ותומכות בהיבט הנפשי של האובדן ואת מוזמנת לכתוב לנו אם תרצי . רינת

18/08/2014 | 16:44 | מאת: אמא

ואם אחרי אובדן רק המחשבה על הריון נוסף מבעיתה מבחינתי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי