לא מצליחה להתגבר

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

18/03/2014 | 19:54 | מאת: ליליה

אני חייבת לשפוך!!! בשבוע שעבר עברתי הפסקת הריון מסיבה רפואית בשבוע 15 2 בשקיםות עורפית אובחן שלעובר אין לסת תחתונה וכל הרופאים אמרו עדיף להפסיק את ההריון , מהעובר נלקחו רקמות ונשלחו למעבדה ע"מ לדעת מה גרם להתפתחות לא נכונה , שלוש שבועות של הסיוט! לא הצלחתי להרדם בלילות ,אותי לא עזבה המחשבה איך אני מסוגלת להפרד ממשהו שאני כבר אוהבת אותו וכל לך חיכיתי לו ולמה זה קרה דווקא לי . חשבתי שלאחר הפסקת הריון יהיה לי יותר קל , והנה עבר שבוע מהפסקת הריון ומיום ליום המחשבות לא עוזבות אותי , אני מרגישה ריקנות אין לי מצב רוח , אני רוצה לבכות כל הזמן , מרגישה שנכנסת לדיכאון אבל לא מצליחה להתגבר על ההרגשה הנוראית , איך להתמודד אובדן הריון ???

היי ליליה לצערי ראיתי את הודעתך באיחור. אני מצטערת מאד לשמוע על האובדן שחווית. זו באמת התמודדות קשה ומאכזבת. תוכלי לעדכן מה שלומך כעת?

28/04/2014 | 08:25 | מאת: ל

שלום, עכשיו כבר הרבה יותר טוב, לא בוכה, פחות חושבת על מה שקרה, ומסתכלת רק קדימה:) היקר שהכל מאחורי . תודה רבה לך על התגובה

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי