רוצה כבר תינוק!

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

10/03/2014 | 19:17 | מאת: נטע

חייבת לפרוק... יש לי ברוך השם 2 ילדים מקסימים שנולדו לאחר הריונות תקינים ולידות תקינות. הייתי בטוחה שכך יהיה גם עכשיו אבל לצערי עברתי 2 הפלות בהפרש של 5 חודשים. ההפלה הראשונה הייתה בשבוע 8 לאחר שלא נצפה דופק לעובר וההפלה השניה הייתה לאחר שנצפה דופק בשבוע 8 ובשבוע 11 כבר לא... את 2 ההפלות עשיתי בגרידה. בשבוע שעבר הייתי אצל רופא נשים וביקשתי לעשות בדיקות. הוא התנגד בכל תוקף וטען שיש לי ילדים בריאים, שאני אישה בריאה ולכן לדעתו ההפלות הן צירוף מקרים של חוסר מזל. הקושי הנפשי קשה מנשוא והחרדה להקלט לעוד הריון לא תקין לא עוזבת אותי. אני יודעת שהתרופה הטובה ביותר עבורי זה להכנס להריון חדש וטוב... רק שאף אחד לא מבטיח שכך יהיה... אני לא מצליחה להיות שמחה.

היי נטע הצטערתי לקרוא על אובדנייך. חוסר ההבנה של רופאים הנו מקומם פעמים רבות. כמובן שהרצון בתינוק אינו קשור לכך שיש לך ילדים בריאים ושזכותך לייחל לתינוק נוסף. אני מקווה שתצליחי להרגיש שאת שמה את האובדנים במקום שניתן לחיות איתו גם לפני ההריון התקין הבא. מוזמנת לעדכן כאן.. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי