לאבד את התקווה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

07/11/2013 | 09:19 | מאת: איילת

הריון אחרי נסיונות רבים כבר ממש לא צעירה . הסיכוי להריון נוסף קטן מאוד אחרי שמחה גדולה מתברר שהריון לא תקין מחכים עוד ועוד וזה לא קורה ובסוף דימום וכל כך הרבה עצב ולבד הבעל ממש לא פה לתמיכה ועזרה וההרגשה איומה לא מסוגלת לשמוע או לראות נשים בהריון הבכי והכאב לא מפסיקים ואין נחמה

איילת היקרה איזה כאב גדול ואיזו אכזבה עצומה :( הקושי לראות נשים בהריון לאחר אובדן הוא ברור ומובן. הרשי לעצמך להמנע מכך ככל שניתן. הגעת למקום הנכון - לפורום בו הרבה נשים חוות את מה שאת חווה. מקווה שתוכלי למצוא כאן מידה של הבנה ואולי אף תקווה. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי