מבקשת תמיכה אחרי הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

14/07/2013 | 18:43 | מאת: לירון

היי אני בת כמעט 39 ללא ילדים לפני שנה עברתי הפסקת הריון בעקבות פגם ומאז בשנה האחרונה עברתי טיפולים שאחד הסתיים בהריון כימי אחד בהפלה בשבוע 9 ולאחר צילום רחם בדיקת קרשיות דם וניתוח היסטרוסקופיה התחלתי לנסות שוב והיום כבר טיפול שני שלא מצליח אני שבורה ומרגישה שאני נשאבת לתוך דיכאון ומבקשת לדעת כיצד ניתן להתגבר ולקבל תמיכה ואם יש קבוצות כאלו בנוסף לפורום של מפגשים

לירון היקרה אני מצטערת כל כך לשמוע על אובדנייך וכאבך. ישנן שתי קבוצות אשר אני מכירה את המנחות שלהן וסומכת עליהן: אחת בצפון של עו"ס רינת ורדי(פרטים מהודעה ב .5.6) והשנייה במרכז הארץ של סופי דביר (הודעה מתאריך 15.3). אני בטוחה שקיימות עוד קבוצות. אנא עדכני מהיכן את ואולי נוכל לעזור לך למצוא. גילי

15/07/2013 | 09:23 | מאת: לירון

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי