הריון חוץ רחמי ותוך רחמי

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

26/06/2013 | 18:27 | מאת: אורטל

שלום. אני בת 29 לפני שלוש שנים ילדתי בהצלחה את בני. ניסינו להיכנס שוב להריון לפני כחצי שנה או יותר...נקלטתי להריון אבל הוא היה חוץ רחמי.ואז שוב ניסנו להיכנס להריון והפעם ההריון תוך רחמי בהתחלה היה 13 מ"מ ועכשיו. 19 מ"מ ללא קוטב עוברי..עכשיו שלחו אותי להפלה באמצעות כדורים בבית חולים. שאלתי היא האם זה בסדר כל מה שקורה לי? האם יש בדיקות מסויימות שעליי לעבור כדיי לראות שהכל תקין? מה עליי לעשות ? אשמח לתשובה תודה רבה.

שלום לך אורטל אני מצטערת לשמוע על האובדנים שחווית. את החלק הרפואי עלייך לברר עם רופאים גניקולוגים. את מוזמנת לחלוק כאן את תחושותייך ולמצוא כאן בית חם להתמודד בו יחד עם מה שאת חווה. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי