קבוצות טיפול ותמיכה לאחר אובדן בצפון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

25/05/2013 | 21:49 | מאת: רינת ורדי- עו"ס

שלום לכולן. נפתחות שתי קבוצות טיפול ותמיכה – אחת לנשים שעברו לידה שקטה והשנייה לנשים שעברו הפלה/הפלות חוזרות. הקבוצות יתקיימו בקריית חיים. לפרטים וכל שאלה מוזמנות ליצור איתי קשר בנייד או במייל. רינת ורדי- עו"ס msw, מתמחה בטיפול בנשים 0546878484 [email protected]

*המודעה פורסמה באישורי* ברצוני לציין כי אני מכירה את עבודתה הטיפולית של רינת וממליצה בחום על הקבוצות שהיא מעבירה בצורה מקצועית, חמה וחכמה.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי