"לידה שקטה" בשבוע 24+3

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

27/03/2013 | 15:10 | מאת: הבעל

לצערי אני אואשתי עברנו בחג את הסיוט הגדול ביותר שזוג הורים יכולים לעבור בהמתנה לילד הראשון.אחרי חווית הלידה הקשה אני מנסה להבטיח שאשתי תזכה לחופשה כלשהי מהעבודה כדי להתאקלם ולהתאושש ולעבור איזה תהליך בונה ומחזק. אני לא מוצא באתר של ביטוח לאומי שום התייחסות לנושא לפני שבוע 26. ראיתי שמשבוע 26 ומעלה האישה מקבלת את מלוא הזכויות כולל חופשת לידה ומענק לידה. האם מישהו מכיר את המבוך הבירוקרטי של ביטוח לאומי? תודה

שלום לך וסליחה שלקח זמן לענות. משהו לא היה תקין בעדכון שלי בנוגע להודעות בפורום. צר לי לשמוע על סיוט הגדול שחוויתם וטוב שאתה דואג שלאשתך יהיה את הזמן שהיא צריכה לעכל את מה שקרה. לצערי אני לא מבינה בהיבט הזה של ביטוח לאומי. אם אתה לא מסתדר פנה אלי בפרטי ואנסה לברר [email protected]

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי