עדכון לגבי קבוצה בצפון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

31/01/2013 | 10:04 | מאת: רינת ורדי-עו"ס

הי בנות. נפתחות שתי קבוצות בצפון. קבוצה לנשים שעברו לידה שקטה, וקבוצה לנשים שעברו אובדן הריון/הפלות חוזרות. הקבוצות יתקיימו בקריית חיים וייפתחו במהלך חודש פברואר. לפרטים/שאלות מוזמנות ליצור איתי קשר בנייד 0546878484 או במייל : [email protected] רינת ורדי, עו"ס (MSW), טיפול בנשים בכל שלבי מעגל החיים.

09/03/2013 | 20:52 | מאת: אנונימית

היי, חוויתי בימים האחרונים אבדן הריון בשבוע 23. האכזבה העמוקה והתסכול לא עוזבים ומרגישה בודדה מאד. האם יש קבוצה נוספת שמתכנסת בקרוב? אודה לתגובתכן.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי