בא בגלים המשך

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

15/09/2011 | 09:04 | מאת: אור

היי גילי תודה שאת נמצאת פה ומעודדת ,שבוע 9 זה יחסית מוקדם ואני אומרת יכול היה להיות יותר גרוע, ההלם שהלכתי לבדיקה ואמרו פתאום שאין דופק זה היה שוק וזה חוזר אלי במחשבות. כולם מסביבי אומרים די די מספיק היה, להמשיך הלאה יש לך 2 ילדים בריאים , הם צודקים אבל קשה לי.שבוע הבא יש לי בדיקה לראות עם הכל יצא והכל נקי מקווה שלפחות הכל יהייה בסדר ואני יהייה אחרי, אני מרגישה שרק אחרי שבע"ה אני יקבל מחזור בערך עוד חודש אז תהייה לי מן הקלה גדולה שאני אחרי זה .

היי אור. טוב שיש לך תקווה להרגיש הקלה בקרוב. המענה שלי בפורום הזה אינו תמיד יומיומי ולכן לעיתים התשובה מתקבלת רק לאחר כמה ימים. את מוזמנת לכתוב בנוסף, בפורום אובדן הריון בפורטל "תפוז" שם יש תנועת כותבות ערה בכל שעות היממה כמעט, ותמיד יש תגובות מהירות מהגולשות האחרות. להשתמע, גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי