המשך

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

10/09/2011 | 07:48 | מאת: אור

דרך הגב זה קרה בשבוע 9 ובב"ח אמרו שהם רואים שמשבוע 8+4 הוא הוא התפתח, רק לחשוב שהוא כבר היה בלי דופק כמה ימים ואני לא ידעתי כלום והתנהגתי רגיל ההייתי כל כך מאושרת שגיליתי שאני בהריון רק הדימומים שהיו לי העיבו על השמחה והנה בסוף קרה מה שקרה.

שלום אור. אני מצטערת לקרוא על האובדן שלך. העובדה שיש שלך שני ילדים בריאים היא אמנם יתרון אך היא אולי הסיבה שלא חשבת על האפשרות של אובדן והדבר תפס אותך בהפתעה גמורה ובכאב גדול. נסי לאפשר לעצמך בימים הללו לנוח ולחוות את הכאב במלואו. אל תקשיבי לאנשים שמנסים לעודד בדרכים לא מעודדות (כמו השטות לגבי שהטבע עושה את שלו) והמשיכי לכתוב כאן. תרגישי טוב במהרה. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי