התינוקת חזרה אלינו בימים אלו...

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

26/08/2011 | 21:29 | מאת: בטי

שלום לכולם כאן. ב-2012.09 כתבתי כאן על ,לידה שקטה" שהבת שלי עברה בתום 40 שבועות של הריון תקין. הרבה כאב וצער ליוו אותנו באותה שנה קשה. רוצה אני לבשר לכם, שבימים אלו, ילדה בתי בת חייה ומושלמת. אני מאמינה שהתינוקת הזו חזרה אלינו אחרי שהסתובבה לה בעולם שנה וחצי. אני רוצה לעודד נשים שעברו חווייה טראומטית כמו של בתי. היה כל כך קשה וכואב ועצוב. בכינו הרבה, תמכנו זו בזו, חזקנו, והתפללנו. והנה, בימים אלו, נולדה לנו תינוקת (אחרי שמירת הריון והריון לגמרי לא קל ומלא חרדות) סוכרייה אמיתית, ופיצוי מלא על מה שעברנו. מאחלת מקרב לב לכל הבנות כאן, הריונות ולידות מוצלחים והמון סבלנות וחיבוק! שבת שלום ומבורך.

אני כולי צמרמורת והתרגשות! זוכרת אותך היטב וכל כך שמחה לשמוע על התינוקת המתוקה שהגיעה אל משפחתכם! רציתי להודות לך על שמצאת את הזמן וטרחת לכתוב כאן! אני בטוחה שהודעתך תחזק נשים רבות ותתן להן תקווה בשעתן הקשה. שיהיה הרבה הרבה הרבה מזל טוב, והלוואי ונשמע כמה שיותר בשורות כאלה כאן! גילי

חזרתי לקרוא את הודעותיך מנובמבר 2009. עברתן ממש יציאה מחושך לאור. שוב מזל טוב :) גילי

24/10/2011 | 22:14 | מאת: גלית

גם אני עברתי לידה של תינוקת בשבוע ה39 להריון, אין לשער את עוגמת הנפש לשוב בידיים ריקות, זה היה ההריון הראשון שלי, שנתיים לאחר מכן ילדתי בן מדהים ומקסים. ולדעתי, הפיצוי ותחושת המסוגלות שלי להרות ולהיות לאם מגיע רק בחוויה של להחזיק תינוק שלך ולהאמין שהגיע הרגע... מאחלת לכולכן לחוות זאת אחרי הכאב האישי של כל אחת מכן...

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי