אובדן הריון בעקבות הפלה נידחת

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

27/01/2019 | 19:46 | מאת: נועה

היי ערב טוב . לפני כחודשיים עברתי הפלה בעקבות הפסקת דופק עוברי בשבוע 9 , השבועיים שקרה המקרה הייתי בעצב נוראי.. סבלתי מאוד מתחילת ההריון היייתי מאושפזת שבוע לפני בגלל היפרמזיס .. ואז פתאום באולטרסאונד אני לא רואה אותו זז .. הייתי בטראומה .. שבוע לפני העובר לא הפסיק לזוז. ואז ראיתי אותו פתאום ממש,מת . עברתי איך שהו את החודשיים האלו דווקא הצלחתי להתנתק מכל העניין אבל עכשיו עם קבלת המחזור עלה לי הכול ... אני בדיכאון בלי רצון לזוז רק רצון לברוח מההרגשה הנוראית של האובדן. נפער לי כמו חור בלב האם יש סיבה שחזר לי הכול ? משהו יכול לעזור להתגבר על ההרגשה הזו?? תודה רבה נועה

05/02/2019 | 10:29 | מאת: ryv123

נועה יקרה. צר לי לשמוע על האובדן שעברת.נשמע שעברת תקופה לא פשוטה גם לפני האובדן עם היפרמזיס ולאחר מכן עם האובדן עצמו. התאור שלך של הכאב והרצון לברוח ממנו , החור בלב נשמע מובן כל כך וטבעי. לפעמים נדמה שהכאב מאחורינו ואז הוא צף ועולה בעקבות טריגר גלוי או סמוי, כמו המחזור. תני לעצמך זמן ומקום לכאב, לתחושות. האם יש אנשים שאת יכולה לשתף אותם במה שעובר עלייך? חשוב למצוא אנשים קרובים או אנשי מקצוע שאפשר לשתף אותם ולהעזר בהתמודדות ובעיקר לתת מקום לעצמך. חיבוק ממני, רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי