הריונות כושלים רצופים

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

01/10/2018 | 21:51 | מאת: קים31

שלום ד"ר, בשנתיים האחרונות בעלי ואני הצלחנו להיכנס ספונטנית להריון 3 פעמים אך לצערנו ללא שום תינוק. הריון כימי, לאחר מכן הריון מולארי שלם, ועכשיו עוד פעם הריון כימי. אילו בדיקות אנחנו צריכים לעשות? האם יש סיכוי בכלל להריון תקין שאני אוכל לשאת במלואו? אשמח לתשובה, תודה רבה.

03/10/2018 | 20:32 | מאת: ryv123

הי יקרה. הפורום שלנו הוא פורום לתמיכה רגשית בכל הקשור לאובדן, ולא פורום רפואי. מוזמנת להפנות את השאלות שלך לפורום מתאים יותר. מאחלת בהצלחה ובשורות טובות . רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי