הפלה טבעית - עובר הפסיק להתפתח

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

04/08/2018 | 16:19 | מאת: לי15

היי, הריון ראשון כנראה הפסיק להתפתח בשבוע 6 ועכשיו שבוע 9 עברתי הפלה ספונטנית. למרות שרופא אמר לי לפני שבועיים לצפות לזה, אני מרגישה נוראי.. הכל כבר עבר ויצא והרופאה במיון אמרה לי שהכל נראה בסדר ושלפחות זה היה בשבוע מוקדם. זה היה ניסיון ראשון והריון ראשון אבל אני ממש מפחדת להמשך, יודעת שזה כנראה לא משהו שאני עשיתי אבל מרגישה נורא אשמה מפחדת שעשיתי משהו לא בסדר

05/08/2018 | 16:46 | מאת: ryv123

לי15 יקרה. צר לי על ההפלה שעברת. גם אם בראש מבינים מה שהרופא אומר ומה שצפוי, תמיד יש תקווה ורצון לשינוי הגזירה, וזה מאוד מובן וטבעי שכואב לך ומעלה חששות. במקרים האלו הרבה פעמים תחושת האשמה שאת מתארת עולה באופן טבעי, קשה לנו לקבל ולתפוס את זה שמשהו כזה פשוט קרה. בלי סיבה. אבל לצערי זה קורה ואין סיבה ברוב הפעמים. מאחלת לך הריון תקין ומוצלח בהמשך,ושולחת חיבוק. רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי