הפלות חוזרות אשמח לייעוץ

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

19/03/2018 | 13:45 | מאת: מעין

היי אני בת 37 אנחנו מנסים שנה פלוס להיכנס להריון לפני טיפה יותר משנה עברתי הפלה שלמה אחרי כמה חודשים הפלה נדחית שהסתיימה בגרידה ועכשיו אני צריכה לעבור שוב גרידה הריון של 3 עוברים ו2 ביציות ללא דופק יש לציין שבכל שלושת ההריונות תמיד נצפה דופק ואז הופסק ,אני פשוט שבורה ורציתי לדעת אם יש איזהשהיא קבוצת תמיכה תודה מראש

20/03/2018 | 14:15 | מאת: ryv123

מעין יקרה.. צר לי מאוד לקרוא על ההפלות . ניתן להרגיש ממה שכתבת את הציפייה והאכזבה הטבעית והכואבת בכל פעם. לגבי קבוצת התמיכה- בואי תכתבי לי כאן או במייל שלי מאזה אזור את ואראה מה אני מכירה באזורך. חיבוק, רינת [email protected]

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי