קבוצת תמיכה ללדנע בני הזוג ביחד

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

14/11/2017 | 20:41 | מאת: מאי

שלום אחותי עברה לידה שקטה מחפשת עבורה ועבור בעלה ביחד קבוצת תמיכה באזור תל אביב בדחיפות אם יש. תודה

17/11/2017 | 09:36 | מאת: ryv123

מאי יקרה. מצטערת מאוד לקרוא על האובדן של אחותך. באזור המרכז כדאי לבדוק מול מרפאת חוה בתל השומר. לא בטוחה שקיימות קבוצות תמיכה לזוגות, סביר להניח שבנפרד לצערי אבל עדיף לבדוק מולם. בהצלחה! מוזמנת לכתוב אם יש לך שאלות נוספות רינת

28/11/2017 | 15:31 | מאת: יעלה

יש באיכילוב את המרכז לבריאות הנפש של האישה, מתמחים בטיפול רגשי של נשים בכל נושא הפוריות, אמורה להפתח שם קבוצה לנשים שעברו לידה שקטה, לא יודעת אם לזוגות.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי