בשבוע 6 עם חרדות לאחר שעברתי הפלה בעבר

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

29/04/2017 | 22:17 | מאת: דריה

שבוע טוב. אני אמא לבן מתוק בן 3.5 לפני כשנתיים עברתי הפלה לצערי בשבוע 7 או 9. עכשיו אני בהריון, שבוע 6. ואני כל הזמן חוששת.. וחושבת שאולי עכשיו הדופק הפסיק, וחוששת מהאולטרסאונד הראשון שאולי יאמת את זה.. אני לא טיפוס חרדתי באופן כללי, אבל במקרה הזה זה די מציף אותי. מנסה להתמודד, אשמח לתמיכה ועזרה - מה יכול לסייע לצלוח לפחות את השליש הראשון בשלום?.. תודה רבה.

03/05/2017 | 18:07 | מאת: ryv123

דריה יקרה נשמע שהגוף והנפש זוכרים את חוית האובדן מההפלה הקודמת, ומתעוררים עכשיו, וזה מובן וטבעי . הריון חדש מעבר לשמחה או התרגשות עלול לעורר גם חששות ותחושת חוסר שליטה שעלולה להציף. מה עוזר לך בדרך כלל? תנסי לחשוב אילו דברים מרגיעים אותך מניסונך- מפגש עם חברה, הליכה בים, נשימות, או כל דבר אחר שאת מכירה מעצמך . חשוב לי להדגיש שהתחושות נורמליות ומובנות וחלק מהתהליך זה לקבל ולדעת שיהיו רגעים מעט יותר קלים ורגעים קצת יותר מציפים. מאחלת לך בהצלחה, הריון תקין וידיים מלאות. חיבוק רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי