שלום רב

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

22/04/2010 | 16:24 | מאת: מיטל

שלום אבי בן 56 חולה כבר כשנתיים בדמנציה פרונטלית הוא בכיסא גלגלים.חיתול לעיתים עם בעיות בליעה ולא מדבר בצורה שניתן להבין גר בבית עם עובד זר הייתי מאד מעונינת לעזור לו אם ניתן האם יש משחקים מומלצים שניתן לשחק איתו כדילעזור להאט את קצת המחלה המחקים היחידים שאני מצליחה לשחק איתו זה x o ומלחמה בקלפים האם יש עוד רעיונות?הוא לא מסוגל לכתוב ברור אך אם אני פורסת לפניו את האלף בית והוא מצביע על אותיות ניתן להבין מה הוא אומר -זאת אומרת שהוא יודע לכתוב עדיין תודה

26/04/2010 | 13:49 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

מיטל שלום, 1. באפשרותך להתקשר עם עמותת עמד"א ו/או יד שרה ולראות מה הם יכולים להציע לך בתחום ההפעלה והמשחקים. 2.אולי יש צורך לעשות רוויזיה של ההערכה הנוירוהתנהגותית /נוירופסיכולוגית ולהגדיר תחומים שבהם ניתן לייצר שיקום. נשמח לעזור לשאלות בהמשך. בברכת בריאות טובה, ד"ר א. ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב" קרליבך 13,תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר